Over mij,

In de loop van mijn leven heb ik diverse opleidingen gevolgd en heb me daarnaast gespecialiseerd in verschillende vakgebieden zoals intuïtieve ontwikkeling, coaching hoogsensitieve kinderen en yoga.

Zo deed ik onder meer de opleiding tot reader en healer bij het Intuïtief Traject in Nijmegen.

In deze opleiding heb ik mijn intuïtieve kwaliteiten tot praktische en bruikbare vaardigheden kunnen ontwikkelen en inmiddels ben ik meerdere jaren docent bij Intuïtief Traject.

Daarnaast heb ik een eigen praktijk voor reading en healing: Roosreadingenzo.

Tevens ben ik gecertificeerd talentenspelcoach waarbij ik mensen begeleid in het vinden van hun missie, hun talenten te herkennen, inzetten en eventuele blokkades daarvoor op te lossen.

Een van mijn talenten is dat ik goed kan luisteren en in staat ben om op verschillende manieren naar mensen en gebeurtenissen te kijken.

Daardoor kan ik de kracht en kwaliteit van de ander makkelijk zien en herkennen. Ik ben duidelijk, gericht op potentie en mogelijkheden.

Ik voel me betrokken bij wat mensen drijft en drukt.

Humor is voor mij ook een onontbeerlijke factor in mijn werk!

Readen vind ik indrukwekkend.

Ik doe het met passie en plezier.Een reading voert naar de kern van jouw kracht, heldere weten en patronen.

Het geeft inzicht in wat je op dat moment beleeft,aan het ontdekken en uitzoeken bent en brengt je weer in contact met je eigen weten. De feedback die ik geef is helder en concreet.